Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

World of Goo, Little Inferno και Human Resource Machine στο Nintendo Switch

*
Τρεις ακόμη τίτλους λανσαρίσματος απέκτησε το Nintendo Switch και συγκεκριμένα όλο το library της Tomorrow Corporation. Ο λόγος για τα World of Goo, Little Inferno και Human Resource Machine, τα οποία θα προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της νέας κονσόλας της Nintendo. Το βασικότερο από αυτά, το World of Goo, είναι ένα physics-based puzzler, όπου πρέπει να δημιουργήσετε γέφυρες και κτίρια συνδυάζοντας διάφορα critters. Όλοι τίτλοι θα έρθουν με το original soundtrack τους από τον Kyle Gabler, ενώ η έκδοση για το νέο σύστημα θα φέρει και ένα αποκλειστικό Soundtrack Mode, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες πληροφορίες.



Η συνεργασία της Tomorrow Corporation με την Nintendo δεν προκαλεί πάντως κάποια έξπκηξη, αφού το World of Goo κυκλοφόρησε και στο Wii, ενώ το Little Inferno ήταν τίτλος λανσαρίσματος του Wii U. Τέλος, το Human Resource, εμφανίστηκε κι αυτό με τη σειρά του στο Wii U το 2015. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*