Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Wu-Tang Clan RPG ετοιμάζει η Brass Lion Entertainment για λογαριασμό του Xbox

*
Φαίνεται πως η νέα ομάδα ανάπτυξης Brass Lion Entertainment ετοιμάζει ένα Wu-Tang Clan RPG για την Microsoft και το Xbox. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον ανέφερε ο πολύ καλά πληροφορημένος δημοσιογράφος Jez Corden στο Xbox Two Podcast, τονίζοντας πως άκουσε κάτι τέτοιο τον Ιούλιο. Δεν είπε περισσότερα για το είδος του παιχνιδιού ή πως θα σχετίζεται ο παίκτης μέσα στο game με το γνωστό γκρουπ, ωστόσο σημείωσε πως το soundtrack θα το ετοιμάσει η ίδια η ομάδα του hip hop group.

\


Ο Jeff Grubb του GamesBeat ήρθε να επιβεβαιώσει την παραπάνω πληροφορία στο δικό του show, τονίζοντας πως πρόκειται για ένα third person fantasy RPG μεγάλης διάρκειας και με seasonal content με στοιχεία melee μάχης και υποστήριξη για 4 player co-op. Τέλος, το Windows Central ήρθε να βάλει κι αυτό τη δική του πινελιά αναφέροντας πως το παιχνίδι θα επιτρέπει στον παίκτη να κρατάει δύο όπλα στα χέρια, στη λογική του Skyrim, ενώ θα έχει τη δυνατότητα χρήσης και μαγείας. Η Brass Lion Entertainment ιδρύθηκε το 2017. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*