Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

X018: Η Microsoft εξαγόρασε τις Obsidian και inXile

*
Πέντε στούντιο προσέθεσε στο δυναμικό της η Microsoft μέσα στο καλοκαίρι και είπε να κλείσει το έτος αγοράζοντας δυο ακόμη. Οι φήμες περί Obsidian Entertainment βγήκαν αληθινές, αφού όντως εξαγοράστηκε η εταιρεία από την Microsoft. Ωστόσο αγοράστηκε και η inXile Entertainment που εύκολα θεωρείται από συγγενική ως αδελφική εταιρεία της Obsidian. Και οι δύο ομάδες είναι ταγμένες ουσιαστικά κυρίως σε δυτικού τύπου RPG, μια κατηγορία στην οποία οι παραγωγές της Microsoft δεν έχουν παρουσία, οπότε, κατά μία έννοια, κλείνεται έτσι μια «τρύπα» ακόμη που μπορεί να αποδώσει τόσο σε Xbox όσο και σε PC. Η μεγάλη εικόνα είναι χαρακτηριστική πάντως. Οι ομάδες της Microsoft είναι πλέον 13 στον αριθμό, με τις 7 εξ αυτών να είναι αποκτήματα ή δημιουργήματα του 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*