Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

X018: Από βδομάδα πληκτρολόγιο και ποντίκι στο Xbox One

*
Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η υποστήριξη πληκτρολογίου και ποντικιού στο Xbox One, σε συγκεκριμένα παιχνίδια τουλάχιστον, ενώ με το πέρασμα του χρόνου αναμένονται και προσθήκες. Η αρχή θα γίνει με τους εξής τίτλους:

Fortnite
Warframe
Bomber Crew
Deep Rock Galactic
Strange Brigade
Warhammer 40K: Vermintide 2
War Thunder
X-Morph Defense




Όλοι οι παραπάνω τίτλοι θα προσφέρουν τη σχετική υποστήριξη εντός Νοεμβρίου. Αργότερα αναμένεται να κάνουν το ίδιο και οι ακόλουθοι τίτλοι: DayZ, Children Of Morta, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface και Wargroove. Στην εκδήλωση σχολίασε την εξέλιξη και ο διευθύνων σύμβουλος της Razer, η οποία θα έχει και ιδιαίτερη συνεργασία με την Microsoft σε ότι αφορά αυτήν την εξέλιξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • διευκρινησανε εαν θα παιζουν σε διαφορετικους servers απο οσους παιζουν με χειριστηριο ή απλα δεν ξανα αγοραζουμε microsoft κονσολα ποτε;

*