Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox 20/20: Ανακοινώσεις κάθε μήνα και Xbox Game Studios showcase τον Ιούλιο

*
Η Microsoft ανακοίνωσε το Xbox 20/20, μια πρωτοβουλία με μηνιαία updates για το Xbox, το Xbox Series X και τα games των Xbox Game Studios. Mαζί, ειδικό event τον Ιούλιο. Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η αμερικανική εταιρεία γνωρίζει πως ο κόσμος ψάχνει πληροφορίες για την επόμενη γενιά και έτσι με το Xbox 20/20 θα ενημερώνει σε μηνιαία βάση τι έρχεται στο άμεσο μέλλον. Για τα first party games του μέλλοντος, η Microsoft θα διοργανώσει ένα ειδικό Xbox Games Studios showcase μέσα στον Ιούλιο, ενώ στις 7 Μαΐου, στο νέο επεισόδιο του Inside Xbox θα επιβεβαιώσει τα games που θα υποστηρίζουν τη λειτουργία Smart Delivery (που δίνουν στον καταναλωτή και την current και την next-gen έκδοση ενός τίτλου για το Xbox Series X). Μάλιστα σημειώνεται πως όλα τα games που θα παρουσιαστούν θα είναι Xbox Series X Optimized, κάτι που σημαίνει πως θα εκμεταλλεύονται τα χαρακτηριστικά της κονσόλας για ανάλυση 4Κ και επιδόσεις έως 120fps, μαζί με υποστήριξη νέων τεχνολογιών όπως τα DirectStorage, hardware-accelerated DirectX raytracing και σύντομους χρόνους φορτώματος.

Μέσα σε όλα, εταιρεία ανακοίνωσε πως το πρόγραμμά της παραμένει πιστό στην κυκλοφορία του Xbox Series X και του Halo: Infinite στην εορταστική περίοδο του 2020, ενώ επιβεβαίωσε πως 15 Xbox Game Studios εργάζονται πάνω σε νέους τίτλους για το Xbox Series X και το Xbox Game Pass και πως το Project xCloud έρχεται σε ακόμη περισσότερες αγορές μέσα στη χρονιά.


Μέσα σε όλα, δημοσιεύτηκε και ένα video που ίσως μαρτυρά το boot sequence του Xbox Series X. Δείτε το στη συνέχεια.



Το Xbox 20/20 May update λοιπόν έρχεται με το νέο επεισόδιο του Inside Xbox και θα προσφέρει μια πρώτη ματιά σε next-gen gameplay, trailer και σύντομη ματιά στα σχέδια third party συνεργατών και indie studios για τα όσα έρχονται στο μέλλον. Το Assassin’s Creed Valvalla θα κάνει την εμφάνισή του και στον αέρα του επεισοδίου θα βρεθούν αρκετοί ακόμη developers που θα πουν τι κάνουν με την ισχύ που τους προσφέρει το Xbox Series X. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*