Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Game Pass: Διπλασιάστηκαν οι συνδρομητές, νέο ρεκόρ για το Xbox Live

*
Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά της στοιχεία και πλέον έχουμε καλύτερη εικόνα για τον τομέα Xbox και πως τα πήγε το Xbox Game Pass. Σε ότι αφορά τον τομέα gaming, η αμερικανική εταιρεία σημειώνει μια πτώση της τάξης του 21%, με το Xbox να είναι στο -11%. Η Microsoft θεωρεί πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόμαστε στο τέλος της τρέχουσας γενιάς κονσολών. Σε ότι αφορά το Xbox Game Pass πάντως, η Microsoft συνεχίζει να το θεωρεί πυλώνα του Xbox και αποκάλυψε πως ο αριθμός των συνδρομητών του διπλασιάστηκε. Ο CEO της εταιρείας, Satya Nadella, σημείωσε πως το Xbox Live σημείωσε μάλιστα νέο ρεκόρ ενεργών χρηστών, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα. Μέσα στο νέο οικονομικό της έτος, η Microsoft θα ξεκινήσει και την εμπορική διάθεση του Project xCloud, το οποίο είναι και ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για την εταιρεία του Redmond.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*