Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Xbox Games Showcase: Σε Xbox Series X και PC το Warhammer 40,000: Darktide (trailer)

Κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase η Fatshark ανακοίνωσε το Warhammer 40,000: Darktide για Xbox Series X και PC (Steam), το οποίο θα λανσαριστεί μέσα στο 2021.

Πολεμήστε μαζί με τους συντρόφους σας ενάντια σε ορδές εχθρών σε αυτή τη νέα εμπειρία που προσφέρει η σειρά Warhammer 40,000. Από τους developers του best-selling και award-winning co-op action franchise Vermintide, το Warhammer 40,000: Darktide είναι ένα 4-player co-op action game που διαδραματίζεται στην πόλη Tertium.


Στα βάθη της, οι σπόροι της διαφθοράς απειλούν να δημιουργήσουν ένα σκοτεινό πλέγμα. Μια ομάδα αιρετικών, γνωστή ως Admonition θέλει να πάρει τον έλεγχο του πλανήτη Atoma Prime και να καταστρέψει τους κατοίκους του. Στο χέρι σας είναι να μην πέσει η πόλη στο χάος.

Περισσότερα στο trailer της ανακοίνωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*