Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Yves Guillemot: «Έχει γίνει πρόοδος στο εργασιακό περιβάλλον μας μετά τις καταγγελίες»

*
Ο Yves Guillemot έκανε μια επίσημη δήλωση για τις αλλαγές που γίνονται στο εσωτερικό της Ubisoft, μετά τις κατηγορίες για κακοποιήσεις και bullying σε διάφορα studios. Η τοποθέτηση αυτή ήρθε σχεδόν ως απάντηση στο δημοσίευμα της Le Telegramme σχετικά με τα ελάχιστα που έχουν συμβεί αυτή τη στιγμή για να πάει η εταιρεία προς τη σωστή κατεύθυνση. Ο CEO της εταιρείας σημείωσε πως έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες και έχουν εισακουστεί αιτήματα εργαζομένων για να φτιαχτούν τα πάντα και να υπάρχει ένα καλό κλίμα. Πάνω από 14.000 υπάλληλοι απάντησαν ανώνυμα σε ερωτηματολόγια, ενώ 2000 εργαζόμενοι πήραν μέρος σε ειδικές συναντήσεις και πέρασαν και ειδική εκπαίδευση. Μέσα στον επόμενο μήνα θα αναρτηθεί δημόσια και ένας νέος κώδικας συμπεριφοράς για όλους τους υπαλλήλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*