Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αβεβαιότητα γύρω από την ανάπτυξη του GoldenEye 007 remake, σύμφωνα με τον Jeff Grubb

*
Οι φήμες σχετικά με το remake του GoldenEye 007 βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό στο επίκεντρο της δημοσιότητας και φαίνεται ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο καιρό ακόμα πριν υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Venturebeat, Jeff Grubb, ο συνεχιζόμενος πόλεμος της Ρωσίας με την Ουκρανία είναι ο λόγος που το παιχνίδι βρίσκεται σε φάση αβεβαιότητας. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurogamer, ο ισχυρισμός αυτός φαίνεται να είναι αληθινός.

Πέρα από το GoldenEye, ο Grubb αναφέρθηκε και στην επιστροφή του gameshow-style live trivia quiz 1 vs. 100, ενός τίτλου του Xbox στον οποίο μετέχουν δεκάδες παίκτες. Είπε ότι ο επικεφαλής της ανάπτυξης του παιχνιδιού, Alex Kipman δεν βρίσκεται πλέον στο δυναμικό της Microsoft και δεν γνωρίζει τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το μέλλον του 1 vs. 100. Φημολογείται ότι η φυγή του Kipman ήταν το αποτέλεσμα των κατηγοριών για φραστική και σεξουαλική παρενόχληση εκ μέρους του. Στο παρελθόν είχε συμβολή στην ανάπτυξη του headset επαυξημένης πραγματικότητας, HoloLens της Microsoft αλλά και στο Kinect motion controller.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*