Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Activision Blizzard: Ο Bobby Kotick θα παραμείνει CEO της μέχρι το τέλος του 2023

*
Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft, ο Bobby Kotick επιβεβαίωσε πως θα παραμείνει CEO της μέχρι και το τέλος του 2023. Με επιστολή του στους υπαλλήλους της εταιρείας, ο Kotick δήλωσε πως θα βοηθήσει ενεργά στη μεταβατική περίοδο που αναμένεται, δίνοντας παράλληλα συνεχείς αναφορές στον ηγέτη του gaming τμήματος της Microsoft, Phil Spencer.

Ο Kotick ήταν CEO της Activision από τον Φεβρουάριο του 1991 μέχρι και τον Ιούλιο του 2008. Τότε έγινε CEO της Activision Blizzard, ύστερα από την συγχώνευση της Activision με τη Vivendi Games. Ως ένας από τους μεγάλους μετόχους της εταιρείας και χάρη στην ολοκλήρωση της εξαγοράς, αναμένεται να εισπράξει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, ενώ δικαιούται και επιπρόσθετη πληρωμή αποκοπής στην περίπτωση που τερματιστεί το συμβόλαιό του, ή στο ενδεχόμενο που αποχωρήσει για τον οποιονδήποτε λόγο εντός του πρώτο χρόνου της εξαγοράς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*