Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αδυναμία πρόσβασης σε τίτλους του PS Plus μέσω του PC app

*
Δυστυχώς, το app του PlayStation Plus για PC δεν εμφανίζει σωστά κάποια παιχνίδια, με αποτέλεσμα αυτά να μην είναι προσβάσιμα. Το PlayStation Plus είναι διαθέσιμο για PC μέσω ειδικής εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να κάνουν stream κάποιους τίτλους, όμως ο κατάλογος διαφέρει σε σχέση με εκείνον που μπορείτε να βρείτε στις κονσόλες.Το κύριο πρόβλημα είναι ότι ένας αριθμός παιχνιδιών για PS1, PS2 και PS4, εμφανίζονται ως παιχνίδια του PS3 και δεν φορτώνουν ό,τι και να κάνουν οι χρήστες. Όσα έχουν σωστά την ένδειξη PS3 είναι άμεσα προσβάσιμα.

Η λίστα με τα προβλήματα περιλαμβάνει τα Spider-Man: Miles Morales, Death Stranding, Jak and Daxter, Tekken 2 και όλους τους τίτλους των PS1 και PS2.


Κάποια άλλα λείπουν τελείως από το PC app, όπως τα Resident Evil Director's Cut, Devil May Cry 4, Infamous 2, Red Dead Redemption 2 και πολλά άλλα, που υπάρχουν κανονικά στις κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*