Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρείται από τη λίστα πώλησης 100 χωρών το Ghost of Tsushima για PC!

*
Η έκδοση για PC του Ghost of Tsushima, είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία εδώ και αρκετό καιρό, αλλά κάποιοι δεν θα μπορέσουν να τον αποκτήσουν. Ο τίτλος, πρόκειται να λανσαριστεί σε PC μέσω Steam, αλλά φαίνεται πως αρκετοί PC gamers δεν θα έχουν πρόσβαση στο παιχνίδι. Σε μια αρκετά περίεργη κίνηση προχώρησε η Sony, η οποία αφαίρεσε τον τίτλο από πώληση σε πάνω από 100 χώρες. Ο συνήθης ύποπτος για την αφαίρεση αυτή, είναι το PlayStation Network.

Η Sony, μετά τον χαμό που προκλήθηκε με το Helldivers δήλωσε για το Ghost of Tsushima πως θα απαιτεί σύνδεση στο PlayStation Network για να χρησιμοποιηθούν οι δυνατότητες multiplayer του τίτλου, όπως το Legends mode και τα Trophies. Από την άλλη, για single player, ο τίτλος δεν θα απαιτεί σύνδεση στο PlayStation Network. Συνεπώς, η υπόθεση που έγινε από το κοινό είναι πως το παιχνίδι θα διατεθεί κανονικά παγκοσμίως.


Παρόλα αυτά, η Sony επέλεξε να το αφαιρέσει από καταστήματα χωρών οι οποίες δεν υποστηρίζουν σύνδεση στο PlayStation Network. Για την ιστορία, το ίδιο ακριβώς πράγμα συνέβη και με το Helldivers 2, το οποίο πλέον έχει αφαιρεθεί από καταστήματα χωρών που δεν υποστηρίζουν σύνδεση στην πλατφόρμα της Sony, ενώ η ίδια έχει υποχωρήσει και δεν υποχρεώνει τους gamers να συνδεθούν σε αυτήν. Μπορείτε να δείτε εδώ την λίστα με τις χώρες στις οποίες δεν μπορείτε να αγοράσετε το Ghost of Tsushima. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nixxes Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*