Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρείται από τον Nasdaq-100 η Activision Blizzard

*
Η Activision Blizzard θα αφαιρεθεί από τον δείκτη Nasdaq-100 πριν το άνοιγμα της αγοράς στις 17 Ιουλίου 2023. Όπως ανακοινώθηκε, ο εκδότης των Call of Duty και World of Warcraft θα αντικατασταθεί από την εταιρεία τεχνολογίας The Trade Desk. Η κίνηση αυτή έρχεται τη στιγμή που η Microsoft ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη συμφωνία των $69 δισ. για την εξαγορά της Activision Blizzard, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν ακόμα εμπόδια.

Νωρίτερα, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου των Η.Π.Α. (FTC) άσκησε έφεση στη δικαστική απόφαση που άνοιξε τον δρόμο για τη συγχώνευση των δύο εταιρειών.


Στο επίμαχο θέμα αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Microsoft, Brad Smith, λέγοντας πως "η απόφαση του περιφερειακού δικαστηρίου καθιστά σαφές ότι η εξαγορά είναι καλή τόσο για τον ανταγωνισμό, όσο και για τους καταναλωτές. Είμαστε απογοητευμένοι που το FTC συνεχίζει να επιδιώκει αυτό που έχει καταστεί αποδεδειγμένα αδύναμο και θα συνεχίσουμε να είμαστε αντίθετοι στις περαιτέρω προσπάθειες για καθυστέρηση της διαδικασίας εξαγοράς".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*