Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αφαιρέθηκε η δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμών του PSN από το PS3 και το PS Vita

*
Με το νέο firmware update των PlayStation 3 και PlayStation Vita, αφαιρέθηκε οι δυνατότητα των κατόχων τους να δημιουργούν λογαριασμούς στο PSN. Επιπλέον με το update 4.89 για το PlayStation 3 και το 3.74 για το PlayStation Vita, αφαιρέθηκαν μια σειρά από επιλογές για τη διαχείριση των λογαριασμών και πλέον απαιτείται άλλη συσκευή, όπως ένα smartphone για την ανάκτηση του password εισόδου στη συσκευή. Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και δεν έχουν άλλο σύστημα της Sony, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν είτε ένα smartphone είτε έναν υπολογιστή.

Η κίνηση αποτελεί ένα ακόμα βήμα της διαδικασίας που έχει ξεκινήσει η Sony για την διακοπή των υπηρεσιών της σε παλαιότερα συστήματα. Πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία ήρθε αντιμέτωπη με δρυμία κριτική, έπειτα από την απόφασή της να βάλει λουκέτο στα ψηφιακά καταστήματα των PS3 και PS Vita, κάτι που πολύ γρήγορα πήρε πίσω.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*