Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγανακτισμένα τα μέλη του PS Plus στην Ασία από τον τρόπο που διαχειρίζεται τις αναβαθμίσεις πακέτων η Sony

*
Το ανανεωμένο PS Plus είναι ήδη διαθέσιμο σε χώρες της Ασίας όπως η Ταϊβάν και το Χονγκ Κόνγκ και ήδη έχουν αρχίσει τα παράπονα των χρηστών. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες για τον τρόπο με τον οποίο η Sony χειρίζεται το θέμα των αναβαθμίσεων και των στοκαρισμένων συνδρομών. Κάποιοι αναφέρουν ότι χρεώθηκαν $100 για να αναβαθμιστούν από το PS Plus Essential στο PS Plus Extra ή το PS Plus Deluxe. Λογικά αυτές οι περιπτώσεις δεν θα είναι πολλές, αλλά επηρεάζουν τους "καλούς" πελάτες, αυτούς που έχουν φροντίσει να αγοράσουν από πριν αρκετά χρόνια συνδρομής. Άλλοι που έχουν συνδρομή PS Plus Essential ως το 2026, υποστηρίζουν ότι χρεώθηκαν την τιμή για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, προκειμένου να αναβαθμιστούν στο PS Plus Extra ή το PS Plus Deluxe. Δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις αναβάθμιση για ένα έτος και μετά να επιστρέψεις στο PS Plus Essential.

Το ακόμα χειρότερο είναι η Sony ουσιαστικά ακυρώνει την έκπτωση με την οποία οι χρήστες είχαν αποκτήσει τη συνδρομή μέσω του PS Store. Σε αυτή την περίπτωση αυξάνεται η διαφορά και ουσιαστικά χάνονται τα όποια προνόμια υπήρχαν λόγω της έκπτωσης. Πρακτικά αυτό σημαίνει την ακύρωση οποιασδήποτε μείωσης τιμής είχε γίνει στο παρελθόν για το PlayStation Plus. Λογικά, σε αυτή την περίπτωση, το σύστημα δεν μετράει, όπως πρέπει, τον χρόνο που απομένει, αλλά το ποσό που είχε δοθεί για την απόκτησή του.


Ας ελπίσουμε ότι μέχρι να λανσαριστεί η υπηρεσία στην Ευρώπη, η κατάσταση θα έχει διορθωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*