Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Agatha Christie – Murder on the Orient Express: Ανακοινώθηκαν η ημερομηνία κυκλοφορίας και η Deluxe Edition

*
H Microids και η Microids Studio Lyon ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του Agatha Christie – Murder on the Orient Express. Το παιχνίδι αναμένεται στις 19 Οκτωβρίου 2023 για PlayStation 5, Xbox Series Χ, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store, GOG). Επίσης, αποκαλύφθηκε το περιεχόμενο της Deluxe Edition. Θα περιλαμβάνει ένα art book 48 σελίδων, το otiginal soundtrack σε ψηφιακή μορφή και ένα Orient Express ticket bookmark.

Τοποθετημένο στο 2023, αυτό το video game θα ζωντανέψει την κλασική ιστορία με τρόπο που θα εκπλήξει ακόμη και τους πιο πιστούς θαυμαστές. Με ολοκαίνουργια στοιχεία που προστίθενται στην αρχική ιστορία, οι παίκτες θα βιώσουν το μυστήριο και το σασπένς όπως ποτέ άλλοτε και θα ανακαλύψουν ξανά μια από τις πιο διάσημες υποθέσεις του Ηρακλή Πουαρό.


Στο Orient Express, ο θρυλικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό προσπαθεί να εξιχνιάσει μια δολοφονία, ενώ περιβάλλεται από ένα καστ συναρπαστικών χαρακτήρων με τα δικά τους μυστικά και κίνητρα. Η επίλυση του μυστηρίου δεν θα είναι εύκολη και μέσα από πολλές ανατροπές, οι παίκτες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν τα μυαλό τους καθώς και τις δεξιότητές τους ως ντετέκτιβ για να αποκαλύψουν την αλήθεια και να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Είτε είστε λάτρης του εμβληματικού βιβλίου ή των ταινιών, είτε λάτρης των μυστηρίων δολοφονίας είτε απλά αναζητάτε μια συναρπαστική περιπέτεια, αυτό το νέο παιχνίδι έχει κάτι για όλους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*