Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Age of Mythology: Retold, μάθαμε πότε κυκλοφορεί το αναμενόμενο remaster (video)

*
Microsoft και World’s Edge ανακοίνωσαν πότε έρχεται εν τέλει το remaster του Age of Mythology, με τίτλο Age of Mythology: Retold. Οι δύο εταιρείες επιβεβαίωσαν πως ο τίτλος αναμένεται ταυτόχρονα σε PC και κονσόλες Xbox αργότερα μέσα στη χρονιά.

Η art director Melinda Rose σημείωσε ότι το νέο project έρχεται με νέα τρισδιάστατα μοντέλα, animations και textures, αλλά και ανανεωμένο UI. Αλλαγές θα έχουμε και στην εμφάνιση κάθε μονάδας με το που γίνεται κάποια αναβάθμιση.


Το Age of Mythology: Retold είναι remaster του RTS Age of Empires spin-off της Ensemble Studios που κυκλοφόρησε το 2002. Πρώτη εμφάνιση του τίτλου έγινε τον Οκτώβριο του 2022 από την Microsoft και η εταιρεία ανακοίνωσε πως η σειρά έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα πάνω από 50 εκατομμύρια παίκτες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*