Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελίες εργασίας αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες για το Horizon MMORPG

*
Μέσω δύο νέων αγγελιών εργασίας μάθαμε νέες πληροφορίες για το Horizon MMORPG. O χρήστης του X, Kurakasis ανάρτησε όλα όσα γνωρίζει για τον τίτλο και οι αγγελίες από τη μια επιβεβαιώνουν ότι η ανάπτυξή είναι ενεργή και το παιχνίδι ίσως έχεις την ονομασία "Land of Salvation".

"Το παιχνίδι έχει πλέον ουσιαστικά επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται σε ανάπτυξη, καθώς ένας υπάλληλος της NCSoft δημοσίευσε μια λίστα θέσεων εργασίας στο LinkedIn με ένα λογότυπο κωδικής ονομασίας παρόμοιο με το λογότυπο των παιχνιδιών Horizon", είπε ο Kurakasis. "Τώρα έχει την κωδική ονομασία Project Skyline, ενώ η αρχική κωδική ονομασία να είναι το Project H".


Το παιχνίδι φαίνεται ότι έρχεται σε PC και φορητές συσκευές – δεν υπάρχει καμία αναφορά για το PS5 σε καμία από τις αγγελίες θέσεων εργασίας που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο – και αναπτύσσεται με την Unreal Engine 5. "Αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ αργότερα από το Aion 2, το οποίο είναι προγραμματισμένο να λανσαριστεί το 2024/2025». Πιστεύεται ότι περίπου 140 άτομα εργάζονταν στο παιχνίδι τον Σεπτέμβριο του 2023. Επίσης αναφέρεται ότι το project ξεκίνησε το 2021.

"Η NCSoft κατοχύρωσε ένα domain και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τον τίτλο Land of Salvation. "Αυτή η υπόθεση βασίζεται στο γεγονός ότι είναι το μόνο παιχνίδι που ακόμα δεν έχει αποκαλύφθεί και ίσως ανακοινωθεί σύντομα. Φυσικά, θα μπορούσε να είναι κάποιο άλλο project που δεν γνωρίζουμε", συμπλήρωσε ο Kurakasis.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*