Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγγελίες εργασίας φανερώνουν ότι η ΕΑ ετοιμάζει νέους τίτλους Star Wars Jedi

*
Μετά το Star Wars Jedi: Survivor, φαίνεται ότι η EA ετοιμάζει νέα παιχνίδια για τη δημοφιλή σειρά. Όπως εντόπισε το Tech4Gamers, μέσω αγγελίας εργασίας, η εταιρεία αναζητά Senior VFX Artist και Principal Game Writer που θα ενταχθουν στο δυναμικό της Respawn Entertainment και θα εργαστούν στη σειρά Star Wars Jedi. Δεν αναφέρονται λεπτομέρειες, όμως θα έχουμε κατά πάσα πιθανότητα συνέχεια των περιπετειών του Cal Kestis κατά κάποιον τρόπο.

Για τον ρόλο του Principal Game Writer, ο υποψήφιος θα πρέπει να είναι σε θέση να μοιραστεί την πείρα του, για τη δημιουργία μιας εκπληκτικής εμπειρίας Star Wars, που θα προσφέρει διασκέδαση σε όλους τους παίκτες, σε ένα third-person action-adventure. Θα αναλάβει την ευθύνη να γράψει τους διαλόγους, τις σκηνές, την ροή της ιστορίας αλλά και το όποιο κείμενο για την "υποστήριξη" του τίτλου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*