Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγωγή εναντίον των Take-Two Interactive και 2K Games για τη διαχείριση του in-game currency

*
Η Take-Two Interactive και 2K Games είναι αντιμέτωπες με μια νέα αγωγή, λόγω της αφαίρεση των in-game currencies που έχουν αγοραστεί από χρήστες, όταν οι διαδικτυακές λειτουργίες ενός παιχνιδιού πάψουν να υφίστανται. Η μήνυση κατατέθηκε από έναν ανήλικο, τον J.A. και την μητέρα του που τον εκπροσωπεί, σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας στις 17 Νοεμβρίου. Σε αυτή γίνεται ονομαστική αναφορά σε ετήσιες σειρές όπως το NBA 2K, WWE 2K και το PGA Tour 2K επειδή προσφέρουν αναβαθμίσεις που απαιτούν in-game currency, που αγοράζεται μέσω πραγματικών χρημάτων.

Όταν όμως η 2K βγάζει από την πρίζα τους servers των τίτλων της, τότε τα χρήματα που έχει αποκτήσει ο παίκτης εντός του παιχνιδιού αφαιρούνται από τον λογαριασμό του και δεν υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς τους σε άλλο παιχνίδι.


Η αγωγή ισχυρίζεται ότι αυτό λογίζεται ως κλοπή, καθώς το νόμισμα αγοράστηκε με χρήματα και ως εκ τούτου η Take-Two δεν το δικαιούται πλέον. Οι εταιρείες κατηγορούνται επίσης για αθέμιτες επιχειρηματικές πρακτικές, λόγω του γεγονότος ότι το εικονικό τους νόμισμα μπορεί "να καταστραφεί με την δομή των 2K Games" - κάτι που φέρεται να μην εξηγείται τη στιγμή της αγοράς.

Η αγωγή επιδιώκει δίκη από ενόρκους και "δίκαιη μη νομισματική και νομισματική ελάφρυνση" για οποιονδήποτε το νόμισμα εντός του παιχνιδιού η 2K αφαίρεσε από τον λογαριασμό του μηνυτή από τις 17 Νοεμβρίου 2019 και μετά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*