Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αγωγή κατά της Saber Interactive επειδή ακύρωσε το DLC του Star Wars: Knights of the Old Republic 2 για το Nintendo Switch

*
Οι Aspyr και Saber Interactive δέχτηκαν αγωγή εξαιτίας της ακύρωσης του DLC, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει για την έκδοση του Star Wars: Knights of the Old Republic 2 για το Nintendo Switch. Το DLC θα έφερε τον τίτλο Restored Content και, σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο εταιρειών το 2022, θα κυκλοφορούσε σύντομα. Παρόλα αυτά, τον Ιούνιο του 2023 η Aspyr επιβεβαίωσε την ακύρωση του DLC, γεγονός που εξόργισε μερίδα fans του συγκεκριμένου τίτλου.

Ο ενάγων ονομάζεται Malachi Mickelonis, ο οποίος μίλησε τόσο εκ μέρος του ίδιου, όσο και άλλων ατόμων που συμμερίζονται την άποψή του. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, αφότου αγόρασε το Star Wars: Knights of the Old Republic 2 για το Nintendo Switch, απέφυγε να το παίξει έως ότου κυκλοφορούσε το εν λόγω DLC. Οι εναγόμενοι τελικά δεν το κυκλοφόρησαν ποτέ, απογοητεύοντας το κοινό που το περίμενε.


Ο Mickelonis δηλώνει πως θα σκεφτόταν να αγοράσει ξανά τίτλο των δύο εταιρειών, εφόσον προσφέρει όντως όσα υπόσχεται, δεν περιλαμβάνει παραπλανητικό marketing και είναι κοστολογημένο με δίκαιο τρόπο. Επίσης, αποσκοπεί σε ένορκη δίκη, ενώ διεκδικεί την πληρωμή των δικαστικών του εξόδων από τις Aspyr και Saber Interactive, αλλά και περαιτέρω αποζημίωση ως ψυχική οδύνη. Οι εναγόμενοι έχουν διορία μέχρι και τις 4 Οκτωβρίου για να καταθέσουν την απάντησή τους στην αγωγή του Mickelonis. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*