Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AI League: Αυτό είναι το πρώτο FIFA game που έρχεται από την FIFA χωρίς την ΕΑ (video)

*
Η FIFA ξεκινάει να υλοποιεί το όραμά της για τη σειρά FIFA μετά το διαζύγιο με την EA Sports και έτσι ανακοίνωσε το πρώτο project αυτού του νέου μέλλοντος με το AI League. Το mobile game αυτό είναι διαθέσιμο τώρα σε Android (σε μορφή open beta) και θα κυκλοφορήσει σύντομα για iOS και έχει αναπτυχθεί από την ομάδα ανάπτυξης Altered State Machine. Πρόκειται για ένα τυπικό ποδοσφαιράκι 4-εναντίον-4 στο οποίο συμμετέχουν χαρακτήρες που ελέγχονται από την ΑΙ και ο παίκτης καλείται να δώσει συγκεκριμένες εντολές για την στρατηγική της ομάδας του, συμμετέχοντας ως προπονητής και ιδιοκτήτης. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συγκεντρώσουν και να ανταλλάξουν χαρακτήρες για τη δημιουργία μίας ομάδας με συγκεκριμένους συνδυασμούς. Δείτε το πρώτο trailer στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*