Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

AI παίζει Minecraft μετά από εκπαίδευση 70.000 ωρών με videos του YouTube (video)

*
Ένα AI έμαθε πως να παίζει Minecraft, αφότου παρακολούθησε σχετικά videos στο YouTube για περίπου 70.000 ώρες. Προφανώς είναι μια ακόμα απόδειξη πως όσο προχωράμε προς το μέλλον, τα ρομπό θα γίνονται όλο και πιο έξυπνα. Αν θεωρήσουμε ότι οι ταινίες ενέχουν δόσεις αλήθειας, τότε δεν αποκλείεται κάποια στιγμή οι μηχανές να εξεγερθούν εναντίον των δημιουργών τους.

Ο λογαριασμός του Twitter, OpenAI κοινοποίησε το επίτευγμα μέσω ενός video, που παρουσιάζει το έξυπνο AI σε δράση, τη στιγμή που κόβει δέντρα για να κατασκευάσει ξύλινα αντικείμενα, αναζητά πέτρες και ανακαλύπτει διαμάντια σε μία σπηλιά. "Με fine-tuning, το μοντέλο μας μπορεί να μάθει να δημιουργεί εργαλεία από διαμάντια, μια διαδικασία για την οποία οι άνθρωποι χρειάζονται πάνω από 20 λεπτά", αναφέρει η OpenAI σε σχετικό blog post.


Επίσης, η εταιρεία υποστηρίζει ότι το AI μπορεί να εκτελέσει και άλλες δραστηριότητες, που έχει μάθει παρακολουθώντας ανθρώπους, όπως η κολύμβηση, το κυνήγι και η μαγειρική. Επιπλέον, έχει τελειοποιήσει την τεχνική του "pillar jumping, δηλαδή την εκτέλεση αλμάτων και την τοποθέτηση blocks κάτω από τον χαρακτήρα, ώστε να φτάνει σε υψηλότερα σημεία.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*