Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αινιγματική δήλωση για το μέλλον του God of War από τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον Tyr

*
Ένας από τους ηθοποιούς του God of War: Ragnarök υπαινίχθηκε πως ο χαρακτήρας που ερμήνευσε θα επιστρέψει κατά κάποιον τρόπο. Πρόκειται για τον Ben Prendergast, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα Shark Games ήταν ένας από τους καλεσμένους στο God of War retrospective panel, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρόσφατης PAX East. Λέγεται ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης, Prendergast αναφέρθηκε στον ρόλο του ως θεός Tyr και υπαινίχθηκε πως δεν αποκλείεται ο χαρακτήρας να επιστρέψει.

"Και θα πω αυτό- δεν είναι η τελευταία φορά που βλέπετε τον Tyr".


Εφόσον έχουν μεταφερθεί σωστά τα λόγια του, προφανώς δεν αποτελούν επιβεβαίωση πως υπάρχει σε διαδικασία ανάπτυξης ένα ακόμα παιχνίδι God of War. Δεν αποκλείεται ο Prendergast να εννοεί τη σειρά God of War που ετοιμάζουν η Amazon Studios και η Sony Pictures Television σε συνεργασία με την PlayStation Productions. Η σειρά θα ακολουθεί τα γεγονότα του God of War (2018). Εκεί δεν εμφανίστηκε ο Tyr, υπήρχαν όμως αναφορές σε αυτόν, οπότε δεν αποκλείεται να χωρέσει κατά κάποιον τρόπο και ο θεός της νορβηγικής μυθολογίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*