Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αξιολογήθηκε ηλικιακά παιχνίδι βασισμενο σε spin-off του Far Cry

*
Πρόσφατα αξιολογήθηκε ηλικιακά στην Ευρώπη ένα παιχνίδι βασισμένο στη σειρά anime Captain Laserhawk, η οποία αποτελεί spin-off του Far Cry. Όπως εντόπισε το Game Rant, πρόκειται για το Captain Laserhawk Niji Warrior που αξιολογήθηκε από το PEGI και πολύ πιθανό να βρισκόμαστε κοντά στην επίσημη ανακοίνωσή του. Ως τώρα γίνεται αναφορά μόνο σε έκδοση για υπολογιστές και πολύ πιθανό να βασίζεται στο Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix, μια σειρά κινουμένων σχεδίων του Netflix, εμπνευσμένη από το Far Cry 3: Blood Dragon.

Σύμφωνα με την περιγραφή της σχετικής καταχώρισης στο PEGI, "οι παίκτες θα λαμβάνουν μέρος σε ένα laser ‘deathmatch’ και θα πρέπει να βγάλουν από τη μέση όλους τους αντιπάλους". Επίσης, θα υποστηρίζονται αγορές εντός του παιχνιδιού που αφορούν cosmetics. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*