Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αξιολογήθηκε ηλικιακά στην Κορέα το Quake II Remastered

*
Το Game Rating and Administration Committee της Κορέας αξιολόγησε ηλικιακά το Quake II Remastered, που προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί.

Το 2021, το Game Rating and Administration Committee της Κορέας αξιολόγησε ηλικιακά το remaster του original Quake, πριν την επίσημη ανακοίνωσή του στην QuakeCon 2021. Το Quake II Remastered ίσως ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2023.


Η QuakeCon 2023 θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 10 Αυγούστου στο Gaylord Texan Resort & Convention Center. Θα είναι το πρώτο event με παρουσία κοινού από το 2019, λόγω των μέτρων για την πανδημία του Covid-19. Θα υπάρξουν πάντως ορισμένες αλλαγές. Η Bethesda ανακοίνωσε ότι δεν θα υπάρχει πλέον η είσοδος μέσω του General Admission ούτε κάποια εκθεσιακή αίθουσα αλλά ένα event με εισιτήριο που απαιτεί προ- εγγραφή, που θα δίνει έμφαση στη διασκέδαση μέσω του LAN party.

Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που έχει αγαπήσει το κοινό, όπως το Tabletop Village, τα BYOC community events, συν το QuakeCon Finals Party. Ακόμα κατά τη διάρκεια της QuakeCon 2023 θα διεξαχθούν οι τελικοί των Quake World Championships.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν, όλη η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω του Twitch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*