Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε η ανάπτυξη του Revenant Hill της The Glory Society

*
To adventure game Revenant Hill, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο, δεν βρίσκεται πλέον σε διαδικασία ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε η The Glory Society. Ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει για PlayStation 5, PlayStation 4 και PC (Steam).

Το μήνυμα του studio αναφέρει τα εξής:


Το να κάνεις οτιδήποτε περίπλοκο επιφέρει προκλήσεις στην πορεία. Τα παιχνίδια χρειάζονται λίγο χρόνο για να δημιουργηθούν και συνήθως απαιτούν μια καλή ομάδα που συνεργάζεται. Ήμασταν τυχεροί που έχουμε μια τόσο καλή ομάδα. Δυστυχώς, τα πρόσφατα σοβαρά προβλήματα υγείας έχουν αναγκάσει δύο βασικά μέλη να απομακρυνθούν από το project επ' αόριστον. Είμαστε μια μικρή ομάδα και ο καθένας έχει πολλούς ρόλους. Πρόκειται για απώλεια πολλών δύσκολα αντικαταστάσιμων ρόλων σε ένα περιβάλλον όπου χρειάζονται όλοι. Δεδομένης της πραγματικότητας που δημιουργούν τα χρονοδιαγράμματα, οι προϋπολογισμοί και του επίπονου έργου της επανεπεξεργασίας ολόκληρου του project εντός αυτών των παραμέτρων, η ομάδα αποφάσισε να αναστείλει τις εργασίες. Αυτό είναι το τέλος της ανάπτυξης του Revenant Hill.

Είμαστε ομάδα και παίρνουμε αποφάσεις ως ομάδα. Για εμάς, αυτός ήταν ο ξεκάθαρος δρόμος που έπρεπε να ακολουθήσουμε για την ευημερία της ομάδας, η οποία είναι ειλικρινά πιο σημαντική από τα παιχνίδια. Στο μέλλον, αφού καταλαγιάσει η σκόνη, ίσως θα μιλήσουμε για αυτά που δημιουργήσαμε και μάθαμε μαζί. Εν τω μεταξύ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μας, μας στήριξαν και πίστεψαν σε εμάς.

Μερικές φορές συμβαίνουν πράγματα πέρα από τον έλεγχό που αλλάζουν τις διαθέσιμες επιλογές και απλά πρέπει να γίνει κάτι από κοινού. Η Glory ήταν ένα project από μόνη της, και είναι ένα project για το οποίο είμαστε περήφανοι που ήμασταν μέρος του. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για αυτό που κάναμε. Φροντίστε ο ένας τον άλλον και υποστηρίξτε τους εργαζόμενους που κάνουν τον κόπο να φτιάξουν τα παιχνίδια που αγαπάτε. Θα σας δούμε από κοντά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*