Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το Marvel MMORPG της Daybreak Games

*
H Enad Global 7 ανακοίνωσε την ακύρωση του Marvel MMORPG της Daybreak Games.

"Με βάση την επανεκτίμηση της πορείας της ανάπτυξης, το μέγεθος της επένδυσης και τη μακροχρόνια στρατηγική του γκρουπ για τα προϊόντα που προσφέρει, το διοικητικό συμβουλιο πήρε την απόφαση να αλλάξει τις προτεραιότητες της ανάπτυξης και να διαθέσει αλλού τους πόρους εντός του group, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε διαφορετικά projects", αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.


Η EG7 αποκάλυψε πως είχε σκοπό να διαθέσει το ποσό των £40m για το project τα επόμενα χρόνια. Τώρα τα χρήματα αυτά θα διατεθούν σε άλλα παιχνίδια, όπως οι αναβαθμίσεις του The Lord of Rings Online και του DC Universe Online. Ακόμα, θα επικεντρωθεί στα δικά της, In addition to its existing projects, the company also wants to focus on its "first party, original IPs.

Τέλο, η εταιρεία δηλώνει ότι η ακύρωση του παιχνιδιού δεν θα επηρεάσει τα μεσοπρόθεσμα έσοδά της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*