Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακυρώθηκε το split-screen local co-op mode του Halo Infinite (video)

Η 343 Industries δημοσίευσε το νεότερο development roadmap για το Halo Infinite και τα νέα δεν είναι ευχάριστα. Το κυριότερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η επόμενη σεζόν θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2023. Επιπλέον, ακυρώθηκε το split-screen local co-op mode.

"Προκειμένου να βελτιώσουμε και να επιταχύνουμε τη συνεχή ανάπτυξη των live services και για να έχουμε περισσότερι χρόνο προκειμένου να ασχοληθούμε με το feedback των παικτών και τα quality of life updates, έχουμε ανακατανείμει τους πόρους του studio και δεν εργαζόμαστε πλέον στο local campaign split-screen co-op", αναφέρεται στο συνοδευτικό video της ομάδα ανάπτυξης.


Η 343 φαίνεται πως κατανοεί απόλυτα το μεγάλο διάστημα αναμονής εκ μέρους πων παικτών και για τον λόγο αυτό, τον Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το "Winter Update". Σε αυτό θα υπάρχουν δύο νέοι χάρτες, ο Detachment και ο Argyle, ένα νέο game mode και μια σειρά από βελτιώσεις. Όμως οι κυριότερες προσθήκες που θα φέρει το update είναι το Forge mode και το campaign online co-op. Το πρώτο θα λανσαριστεί υπό μορφή beta, ενώ το δεύτερο ως ολοκληρωμένο mode.

Στην τρίτη σεζόν θα υπάρξουν επιπλέον χάρτες, ένα νέο όπλο, νέα game modes αλλά και καινούργιο Battle Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    343 Industries

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Microids

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Microsoft Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*