Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Alan Wake 2: Dataminers βρήκαν spoilers από DLC του, με ακόμα περισσότερες αναφορές στο Remedy Connected Universe

*
Το Alan Wake 2 κυκλοφόρησε πρόσφατα, ενώ στο μέλλον αναμένεται να δούμε περισσότερο από την ιστορία του μέσω DLCs. Κάποια από αυτά θα περιλαμβάνουν modes όπως το The Final Draft (το δικό του New Game Plus) και κάποια άλλα θα περιέχουν τη συνέχεια των όσων είδαμε στο βασικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τα Night Springs και The Lake House είναι αυτά που θα συνεχίσουν την ιστορία και, όπως αποκαλύπτουν dataminers, θα περιέχουν ακόμα περισσότερες αναφορές στο Remedy Connected Universe.

Η Remedy Entertainment έχει επιβεβαιώσει πως το Alan Wake και το Control (του 2019) διαδραματίζονται στο ίδιο σύμπαν, ενώ όσοι έχουν ήδη τερματίσει το Alan Wake 2, θα διαπίστωσαν πως υπάρχουν special guests από εκείνον τον τίτλο. Προτού συνεχίσουμε, θυμίζουμε πως το άρθρο περιλαμβάνει spoilers, οπότε σε περίπτωση που δε θέλετε να σας χαλάσει η έκπληξη, τότε συνεχίστε διαβάζοντας κάτι άλλο.


Η πρώτη ενδιαφέρουσα πληροφορία που μαθαίνουμε από τους dataminers είναι ότι, στο τέλος του New Game Plus (το οποίο θα φέρει διαφοροποιημένα κομμάτια της ιστορίας), η κλήση που κάνει η Saga στην κόρη της απαντάται, σε αντίθεση με το φινάλε του standard game, όπου μένουμε με την αγωνία. Επίσης, στο New Game Plus θα δηλώνει το παρόν και ο Casper Darling του Control, προσφέροντας βοηθητικά videos (όπως και στο παρελθόν). Όμως, ο ρόλος του αναμένεται να είναι σημαντικότερος στο DLC The Lake House. Επίσης, γίνεται αναφορά για ένα cutscene του με τον Thomas Zane, το οποίο θα κάνει τη σύνδεση μεταξύ Alan Wake και Control εντονότερη.

Το Alan Wake 2 είναι τώρα διαθέσιμο για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Alan Wake 2
    • 18+ pegi 18+
      • 0 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (0)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE https://www.alanwake.com/ FOLLOWERS 0 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • 9

    ENTERNITY SCORE
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*