Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλάνια indie devs μεταμφίεσαν τα παιχνίδια τους σε Helldivers 2, φέρνοντας τις Απόκριες στο Steam

*
Δυο indie games που πωλούνται μέσω του Steam μεταμφιέστηκαν από τους δημιουργούς τους σε Helldivers 2, προκειμένου να ξεγελαστούν οι χρήστες και να τα αγοράσουν. Τα νέα ξεκίνησαν να διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν εμφανίστηκαν στην πλατφόρμα της Valve δύο "αντίγραφα" του Helldivers 2, με τιμή $12,49 και $19,99. Σύμφωνα με το SteamDB επρόκειτο για υπάρχοντα indie games, με αλλαγμένες όλες τις πληροφορίες τους για να μοιάζουν με τον επιτυχημένο τίτλο της Arrowhead Game Studios.

Είναι το Figurality της SoleOnBoard Studio και το Do Not Smile της Whitehole Games. Κυκλοφόρησαν στις 4 Νοεμβρίου 2024, τα δεδομένα τους τροποποιήθηκαν την ίδια μέρα και μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι έχουν κοινό δημιουργό. Και τα δύο αφαιρέθηκαν από το Steam.


Η Arrowhead αντέδρασε στο γεγονός, με ανάρτηση που θα μπορέσετε να διαβάσετε στη συνέχεια, τονίζοντας παράλληλα πως η αντίδραση της Valve ήταν άμεση όταν ενημερώθηκε για το συμβάν.

"Αυτοί που κάνουν ορισμένοι, δηλαδή δημοσιεύσεις προσποιούμενοι πως είμαστε εμείς, προσπαθώντας να εξαπατήσουν το κοινό είναι προφανώς πολύ λυπηρό και απογοητευτικό, και για αυτό καθώς και για λόγους ασφαλείας σας προτρέπουμε να μείνετε μακριά από αυτούς", έγραψε ο community director της Arrowhead. "Επαναλαμβάνουμε, τα μόνα δύο προϊόντα Helldivers 2 που διαθέτουμε είναι τα Helldivers 2 και Helldivers 2 Super Citizen Edition".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*