Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άλλαξε η αναλογία μετατροπής από Xbox Live Gold σε Xbox Game Pass Ultimate

*
Η Microsoft τροποποίησε την αναλογία μετατροπής για όσους συνδρομητές έχουν ήδη Xbox Live Gold, Xbox Game Pass, PC Game Pass ή EA Play και θέλουν να μεταβούν στο Xbox Game Pass Ultimate.

Οι συνδρομητές Xbox Live Gold και PC Game Pass μπορούν να αναβαθμιστούν στο Xbox Game Pass Ultimate με αναλογία μετατροπής 3:2 για τον χρόνο που τους απομένεις. Αυτό σημαίνει πως αν έχουν υπόλοιπο 90 ημερών σε Xbox Live Gold ή PC Game Pass, θα μετατραπούν σε 60 ημέρες Xbox Game Pass Ultimate.


Οι συνδρομητές Xbox Game Pass για κονσόλες μπορούν να αναβαθμιστούν στο Xbox Game Pass Ultimate με αναλογία μετατροπής 4:3 και στρογγυλοποίηση στην επόμενη ημέρα. Δηλαδή, οι 90 υπόλοιπο σε Xbox Game Pass για κονσόλες μετατρέπονται σε 68 ημέρες για Xbox Game Pass Ultimate.

Οι συνδρομητές EA Play μπορούν να αναβαθμιστούν σε Xbox Game Pass Ultimate με αναλογία μετατροπής 3:1. Αν δηλαδή έχουν υπόλοιπο 90 ημερών σε EA Play θα μπορέσουν να τις μετατρέψουν σε 30 ημέρες Xbox Game Pass Ultimate.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*