Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλλάζει ριζικά το τοπίο στην Embracer Group, που χωρίζεται σε τρεις εταιρείες

*
Η Embracer Group ανακοίνωσε τα πλάνα της να χωριστεί σε τρεις εταιρείες. Την Asmodee, την Coffee Stain & Friends και τη Middle-earth Enterprises & Friends. Στο πλαίσιο αυτό, η Embracer σύναψε μια νέα συμφωνία χρηματοδότησης μέσω της Asmodee, ύψους €900 εκατομμυρίων. Υποστηρίζει ότι με αυτή την κίνηση θα μπορέσει να αποπληρώσει το υπάρχον χρέος και θα μειώσει την επιρροή στα υπόλοιπα τμήματα της Embracer Group.

Η Asmodee θα συνεχίσει να λειτουργεί ως εκδότης και διανομέας επιτραπέζιων παιχνιδιών σε φυσική και ψηφιακή μορφή, καρτών και θα αποτελείται από 23 studios των οποίων θα έχει την πλήρη ιδιοκτησία.


Η Coffee Stain & Friends θα επικεντρωθεί σε παιχνίδια για PC, κονσόλες και φορητές συσκευες, συμπεριλαμανομένων των free-to-play games, LiveOps games και indie / AA games. Θα "συστεγάζει" τις: Coffee Stain, THQ Nordic, Ghost Ship, Tuxedo Labs, Tarsier, Amplifier Game Invest και άλλες.

Τέλος, η Middle-earth Enterprises & Friends θα είναι ο πυρήνας δημιουργικότητας, ανάπτυξης και έκδοσης παιχνιδιών ΑΑΑ για κονσόλες και υπολογιστές. Θα έχει την ευθύνη των σειρών The Lord of the Rings and Tomb Raider, Dead Island, Metro και Kingdom Come Deliverance. Στο δυναμικό της θα είναι ενταγμένες οι: Crystal Dynamics, Dambuster, Eidos Montreal, Flying Wild Hog, Tripwire, Vertigo Games, Warhorse Studios και 4A Games.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*