Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Alleyway, Baseball και Super Mario Land στο Nintendo Switch Online (video)

Η Nintendo πρόσθεσε άλλα τρία παιχνίδια στη λίστα του Nintendo Switch Online και συγκεκριμένα τα Alleyway, Baseball και Super Mario Land. Το Alleyway είναι μια εναλλακτική πρόταση στο Arcanoid και ο παίκτης ελέγχει ένα διαστημόπλοιο στο κάτω μέρος της οθόνης με στόχο να καταστρέψει τα διάφορα blocks στο επάνω μέρος πετώντας προς τα εκεί μια ενεργειακή μπάλα.

Το Baseball είναι μια προσέγγιση του δημοφιλούς (στις ΗΠΑ) αθλήματος και είναι η μεταφορά του κλασικού Game Boy game από το 1989. Τέλος, το Super Mario Land είναι το θρυλικό platform side scroller της Nintendo που στέλνει τους παίκτες στα βασίλεια της Sarasaland, όπου και ο Mario θα πρέπει να ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές, να αποφύγει εμπόδια και να σώσει την πριγκίπισσα Daisy (στην πρώτη της εμφάνιση) από μία εξωγήινη απειλή που εμφανίζεται στην περιοχή.


Στην ιαπωνική αγορά, πέραν των παραπάνω, προστέθηηκε και το Kaeru no Tame ni Kane wa Naru.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*