Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αλληλογραφία μαρτυρά ότι ο Jim Ryan δεν πίστεψε ποτέ ότι το Call of Duty θα μείνει εκτός PlayStation

*
Πολλές νέες πληροφορίες φέρνει στο φως η ακρόαση για τη μάχη της Microsoft με το FTC και μία από αυτές φέρνει και τον Jim Ryan να τοποθετείται για το θέμα του Call of Duty. Όπως φαίνεται λοιπόν, από αλληλογραφία του επικεφαλής του PlayStation φαίνεται πως δεν πίστευε ότι το franchise θα φύγει από την πλατφόρμα μετά την κίνηση της Microsoft να εξαγοράσει την Activision Blizzard. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «δεν είναι θέμα αποκλειστικότητας. Σκέφτονται κάτι μεγαλύτερο από αυτό και έχουν τα χρήματα να κάνουν κινήσεις σαν αυτές. Έχω μιλήσει αρκετά τόσο με τον Phil Spencer όσο και με τον Bobby Kotick και είμαι σίγουρος πως θα δούμε το Call of Duty στις κονσόλες PlayStation για πολλά ακόμη χρόνια. Έχουμε κάποια καλά πράγματα που ετοιμάζονται. Κρατάμε τα βλέμματά μας συγκεντρωμένα. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εξέλιξη, θα προτιμούσα όλο αυτό να μην είχε συμβεί, αλλά θα είμαστε ΟΚ. Κάτι παραπάνω από ΟΚ». Ο Jim Ryan αναμένεται να παραστεί (με κάποιον τρόπο) στην ακρόαση που θα κρατήσει πέντε ημέρες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*