Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αν και υπάρχει μείωση των συνδρομητών, η Sony έχει μεγάλες προσδοκίες για το ανανεωμένο PS Plus

*
Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της Sony για το οικονομικό έτος, με την εταιρία να αναφέρει πως το σύνολο των συνδρομητών του PS Plus ανέρχεται στα 47,4 εκατομμύρια, περίπου 600.000 λιγότεροι από το προηγούμενο τρίμηνο (Οκτώβριος- Δεκέμβριος 2021) και περίπου 200.000 μέιον από έτος σε έτος. Επιπλέον, παρατηρήθηκε μια μείωση των ενεργών χρηστών τον Μάρτιο του 2022 στα 106 εκατομμύρια, δηλαδή 5 εκατομμύρια κάτω από το προηγούμενο τρίμηνο και 3 εκατομμύρια λιγότεροι συγκριτικά με το προηγούμενο έτος.

Διαβάστε ακόμη: αυτές είναι οι τιμές των νέων πακέτων PlayStation Plus στην Ελλάδα


Ο CFO της Sony Hikori Totoki αναφέρει πως η πτώση οφείλεται στο γεγονός πως σε σχέση με το 2021, η ανάγκη του να μείνει κάποιος σπίτι ήταν πολύ μεγαλύτερη από το 2022. Επιπλέον, πιστεύει πως η ανανέωση του PS Plus που αναμένεται το καλοκαίρι του 2022 θα προσφέρει πλεονεκτήματα στους χρήστες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*