Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναβολή κυκλοφορίας για το Test Drive Unlimited Solar Crown, ακυρώνονται οι εκδόσεις για PS4 και Xbox One

*
H Nacon και η Kylotonn ανακοίνωσαν ότι το Test Drive Unlimited Solar Crown δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν προγραμματισμένο. Το λανσάρισμά του μεταφέρεται, αόριστα, για το 2023. Μια ακόμα σημαντική εξέλιξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι, η ομάδα ανάπτυξης αποφάσισε να ακυρώσει τα όποια πλάνα της να φέρει τον τίτλο σε PlayStation 4 και Xbox One. Οπότε, οι πλατφόρμες που απομένουν είναι: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam).

Το σκηνικό του παιχνιδιού τοποθετείται στο Hong Kong. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τις "βόλτες" τους στην περιοχή, σε έναν χάρτη κλίμακας 1:1, επιλέγοντας ανάμεσα σε δύο μονοπάτια του σεναρίου, Street ή Sharp. Επιπλέον, θα έχετε τη δυνατότητα να εξελίξετε τον χαρακτήρα σας και να προσθέσετε στο γκαράζ σας πολυτελή αυτοκίνητα όπως Bugatti, Dodge, Ferrari, Koenigsegg, Porsche, Lamborghini.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*