Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναδιοργάνωση στα Xbox Game Studios, υπό τον έλεγχο του Matt Booty πλέον η Bethesda

*
H Microsoft ανακοίνωσε την αναδιοργάνωση της διοίκησης του Xbox, κάτι που θα φέρει τον αμερικάνικο κολοσσό πιο κοντά με τη ZeniMax και κατ' επέκταση τη Bethesda. Σε ένα μήνυμα προς το προσωπικό ο Phil Spencer χαρακτήρισε τις αλλαγές ως μια προσπάθεια μεταξύ των Xbox Game Studios και ZeniMax ώστε να υπάρχει μια αρμονεία στη συνεργασία τους.

Ο Matt Booty, που μέχρι στιγμής ήταν ο Head of Xbox Game Studios, θα ηγείται αυτής της προσπάθειας αποκτώντας νέο ρόλο: President, Game Content and Studios. H Sarah Bond θα λάβει τον ρόλο της President of Xbox.

Οι αλλαγές έρχονται ως αποτέλεσμα του ανισόρροπου έτους που είχε φέτος η Bethesda και η ZeniMax γενικά. Το Hi-Fi Rush που ήταν η έκπληξη της χρονιάς από την Tango Gameworks έχει πολύ καλές κριτικές, ενώ το Redfall θεωρείται αποτυχία. Με το Starfield, αν και εκτοξέυθηκαν οι συνδρομές του Xbox Game Pass, δεν έχει και τις καλύτερες κριτικές.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*