Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Άναδος πωλήσεων για την Embracer Group, αλλά και αύξηση του χρέους

*
Η Embracer Group δημοσίευσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το πρόσφατο έτος χρήσης, τα οποία παρουσιάζουν άνοδο των πωλήσεων, παρά την επβράδυνση το τέταρτο τρίμηνο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το Gamesindustry.biz, η κατάσταση για το έτος έχει ως εξής:


Πωλήσεις: $3,9 δισ., +12% από έτος σε έτος
PC/console games: $1,3 δισ. +7%
Mobile games: $550.9 εκ. +2%
Tabletop games: $1.4 εκ. +13%
Entertainment & Services: $662,9 εκ. +34%

Χρέος: $1,53 δισ. από $1,46 δισ. το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Το τελευταίο τρίμηνο ο όμιλος στηρίχτηκε στο Tomb Raider 1-3 Remastered και στο Deep Rock Galactic: Survivor, με τα Alone in the Dark και South Park: Snow Day να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα.

Για το οικονομικό έτος που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2025, η Embracer Group προβλέπει παρόμοιες επιδόσεις, και προγραμματίζει το λανσάρισμα περισσότερων από 70 τίτλων. Μεταξύ αυτών, το Kingdom Come: Deliverance 2 και το Killing Floor 3, που αναμένει να κινηθούν στα επίπεδα πωλήσεων του Dead Island 2 και του Remnant 2.

Ο όμιλος απασχολεί 12.069 υπαλλήλους απο τους οποίους οι 7.699 είναι developers, τη στιγμή που το προηγούμενο οικονομικό έτος οι αντίστοιχοι αριθμοί 16.601 και 11.426. Από τα 221 projects, σε διαδικασία ανάπτυξης βρίσκονται τώρα τα 141. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*