Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για νέο Star Wars game άπό τη Respawn Entertainment με πρωταγωνιστή έναν Mandalorian

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Insider-Gaming, η Respawn Entertainment ετοιμάζει ένα first-person Star Wars game με πρωταγωνιστή έναν Mandalorian bounty hunter. Λέγεται ότι τα γεγονότα τοποθετούνται την εποχή της ακμής της Galactic Empire και οι παίκτες θα αναλαμβάνουν αποστολές όπου θα πρέπει να κυνηγούν επικηρυγμένους έναντι ανταμοιβής. Εδώ και χρόνια φημολογείται ότι η Respawn ετοιμάζει ένα first-person Star Wars game, όμως είναι η πρώτη φορά που "αποκαλύπτεται" το τι θα αφορά.

Πηγές του Insider-Gaming υποστηρίζουν ότι ο ρυθμός του gameplay θα είναι πολύ γρήγορος και οι παίκτες θα ανταμείβονται για το στυλ τους. Για παράδειγμα, τα επίπεδα υγείας θα επανέρχονται πιο γρήγορα με εντυπωσιακά kills. Ακόμα, λέγεται πως θα υπάρχει grapple hook, wrist rocket και οπτική βοήθεια για την παρακολούθηση της κίνησης των αντιπάλων. Το παιχνίδι δεν θα είναι ανοικτού κόσμου και η δράση θα μεταφέρεται σε διαφορετικούς πλανήτες στο σύμπαν του Star Wars. Τέλος, πιθανολογείται ότι βρισκόμαστε ένα ή δυο χρόνια μακριά από την κυκλοφορία του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*