Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για prequel της σειράς Mafia στα σκαριά από το βρετανικό στούντιο της Hangar 13

*
Η σειρά Mafia φαίνεται πως θα αποκτήσει prequel, εφόσον ισχύουν οι νέες αναφορές που μαρτυρούν την ανάπτυξή του από το βρετανικό παράρτημα της Hangar 13. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρονται από το Kotaku, το στούντιο του Brighton είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία του prequel, η ιστορία του οποίου θα προηγείται των γεγονότων ολόκληρης της τριλογίας Mafia. Η κωδική ονομασία του παιχνιδιού είναι Nero και για την ανάπτυξή του χρησιμοποιείται η Unreal Engine 5, σε αντίθεση με τα remasters των original τριών παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν το 2020.

Εννοείται πως τα παραπάνω θα πρέπει να αντιμετωπιστούν ως φήμες, έως ότου επισημοποιήσει το εν λόγω project η ίδια η 2K, της οποίας η Hangar 13 είναι θυγατρική. Οι αναφορές πάντως έρχονται λίγο μετά από την αποχώρηση του Haden Blackman από το στούντιο της Hangar 13 στο Brighton, με τον Nick Baynes να αναμένεται να τον αντικαταστήσει στη θέση του επικεφαλή.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*