Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώσεις και gameplay για το Test Drive Unlimited Solar Crown σε event που έρχεται σύντομα

*
Η Nacon ετοιμάζεται να ανοίξει τα χαρτιά της για το Test Drive Unlimited Solar Crown σε λίγες ημέρες από σήμερα. Η εταιρεία ανακοίνωσε το Test Drive Unlimited Connect, το οποίο και θα προσφέρει νέες πληροφορίες και gameplay videos για το επερχόμενο racing game. Η μετάδοσή του είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουλίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από το YouTube. Η διάρκειά του αναμένεται να φτάσει τα 30 λεπτά και παρουσιαστής θα είναι ο creative director Alain Jarniou, ο οποίος και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις και ανακοινώσεις. Μένει, βέβαια, να δούμε αν στο πλαίσιο του event θα επιβεβαιωθούν και οι πληροφορίες για καθυστέρηση κυκλοφορίας του τίτλου που έχει ανακοινωθεί για PC, PS5, Xbox Series X/S και Nintendo Switch και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα τον αναμένουμε μέχρι τα τέλη του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*