Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των Paper Mario: The Thousand-Year Door και Luigi’s Mansion 2 HD

*
H Nintendo είχε ορισμένες σημαντικές ανακοινώσεις για τη Mario Day και μια από αυτές αφορά δυο επερχόμενους τίτλους για το Nintendo Switch. Στο τέλος του video που η ιαπωνική εταιρεία ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αφορμή την ημέρα, επιβεβαιώθηκε ότι το Paper Mario: The Thousand-Year Door θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου 2024. Επίσης, το Luigi’s Mansion 2 HD θα γίνει διαθέσιμο στις 27 Ιουνίου του τρέχοντος έτους. Το δεύτερο είχε αρχικά κυκλοφορήσει για το Nintendo 3DS και τώρα έρχεται με ανανεωμένα γραφικά.

Από την άλλη, το Paper Mario: The Thousand-Year Door είναι ένα remake που το χωρίζουν δυο δεκαετίες από το original παιχνίδι του GameCube. Σύμφωνα με το σενάριο, ο Mario προσπαθεί να σώσει την Peach από μια ομάδα εξωγήινων, γνωστή ως X-Nauts. δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι το καλύτερο RPG της σειράς Mario.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*