Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του καλοκαιρινού Steam Next Fest της Valve

*
To ανοιξιάτικο Next Fest της Valve ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε να περιμένουμε το θερινό event, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου 2022. Όπως πάντα, οι χρήστες του Steam θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν με demos επερχόμενων παιχνιδιών και οι developers να βρουν κοινό για τις δημιουργίες τους αλλά και να πάρουν feedback, πριν το λανσάρισμα των ολοκληρωμένων εκδόσεων. Δεν θα λείπουν τα livestreams που θα συμπληρώνουν το πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι τότε, το Steam Deck θα έχει φτάσει στα χέρια ακόμα περισσότερων gamers, με τον σχεδιαστή της Valve, Lawrence Yang να αναφέρει ότι η παραγωγή της φορητής κονσόλας θα ανεβάσει ρυθμούς το επόμενο διάστημα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*