Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν οι χαρακτήρες που θα προστεθούν ως DLC του Nickelodeon All-Star Brawl 2 (trailer)

H Ludosity και η Fair Play Labs ανακοίνωσαν πως το DLC του Nickelodeon All-Star Brawl 2 θα σηματοδοτήσει την προσθήκη σημαντικών χαρακτήρων, όπως οι Mr. Krabs (SpongeBob SquarePants), Zuko, Iroh (Avatar: The Last Airbender) και Rocksteady (Teenage Mutant Ninja Turtles).

O χαρακτήρας του Mr. Krabs θα προστεθεί τους πρώτους μήνες του 2024 ενώ οι υπόλοιποι χαρακτήρες θα διατίθενται σε ένα πακέτο στην τιμή των €23,63 στο Season Pass ή ξεχωριστά στην τιμή των €6,62.


Στο Nickelodeon All-Star Brawl 2 καλείστε να αντιμετωπίσετε τον Vlad Plasmius καθώς σπέρνει τον όλεθρο στο σύμπαν του Nickelodeon. Ξεκλειδώστε μοναδικές ικανότητες και power-ups, πολεμήστε τους εχθρούς σας με τη βοήθεια των συμμάχων σε μια συναρπαστική εκστρατεία με περιεχόμενο σε πλαίσια roguelike.

Επίσης, μπορείτε να παίξετε arcade και mini games όπως το Pop the Slime Ballons και το Whack-a-bot ενώ όσοι επιθυμείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, υπάρχει η επιλογή speedrun ώστε να υπερβείτε τον εαυτό σας.

Η κυκλοφορία του Nickelodeon All-Star Brawl 2 έχει προγραμματιστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (μέσω Steam) στις 7 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*