Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα "Best of Steam" games του 2023

*
H Valve δημοσίευσε για μια ακόμα χρονιά τη λίστα με τα "Best of Steam" games. Πρόκειται για τα παιχνίδια που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις στην πλατφόρμα τη χρονιά που πέρασε και όπως πάντοτε είναι χωρισμένα σε τέσσερις κατηγορίες: Platinum (1ο-11ο), Gold (12ο-24ο), Silver (25ο-50ο) και Bronze (51ο-100ο). Περιλαμβάνοναι στοιχεία πωλήσεων από την 1η Ιανουαρίου έως και τις 15 Δεκεμβρίου 2023. Τα 11 παιχνίδια με τα περισσότερα έσοδα είναι τα εξής:

- Counter-Strike 2
- Starfield
- Sons of the Forest
- Cyberpunk 2077
- PUBG: Battlegrounds
- Hogwarts Legacy
- Baldur’s Gate 3
- Destiny 2
- Apex Legends
- Call of Duty
- Dota 2


Επίσης, η Valve ανακοίνωσε και ποια είναι τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν του 2023 και έχουν τις περισσότερες πωλήσεις. Στα Hogwarts Legacy, Baldur's Gate 3, Sons of the Forest και Starfield, που υπάρχουν ήδη στον παραπάνω κατάλογο, προστίθενται τα:

- Resident Evil 4
- Remnant 2
- Street Fighter 6
- Payday 3
- EA Sports FC 24
- Star Wars Jedi: Survivor
- Armored Core VI: Fires of Rubicon

Ακόμα, θα βρείτε και τα "Most Played Games" στο Steam Deck, με βάση των αριθμό των καθημερινών ενεργών παικτών. Στην παρέα των Hogwarts Legacy, Resident Evil 4 και Starfield, περιλαμβάνονται επίσης τα: Grand Theft Auto V, Half-Life, Dave the Diver, Elden Ring και Vampire Survivors. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*