Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα remakes των Max Payne 1&2 για PS5, Xbox Series και PC

*
Η Remedy Entertainment πρόκειται να δημιουργήσει τα remakes των Max Payne και May Payne 2: The Fall of Max Payne. Η κυκλοφορία τους θα πραγματοποιηθεί υπό τον τίτλο Max Payne 1&2, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC, κατόπιν συμφωνίας με τη Rockstar Games, στην οποία ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς.

Η ανάπτυξη θα βασιστεί στη Northlight game engine της Remedy Entertainent και θα χρηματοδοτηθεί από τη Rockstar Games, με ένα ποσό που αντιστοιχεί σε μια τυπική ΑΑΑ παραγωγή της πρώτης. Με βάση τη συμφωνία, η Remedy θα εισπάξει ότι της αντιστοιχεί από δικαιώματα, με δεδομένο ότι η Rockstar Games θα καλύψει ό,τι έχει να κάνει με την ανάπτυξη, το marketing, την έκδοση και διανομή του τίτλου. Σημειώνεται ότι το project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*