Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν τα Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune και Dunan Unification Wars (trailer)

Η Konami ανακοίνωσσε τα Suikoden I & II HD Remaster: Gate Rune & Dunan Unification Wars. Θα κυκλοφορήσουν το 2023, για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam).

Στο Suikoden I, ένας κάποτε δημοφιλής ήρωας μετατρέπεται σε βίαιο τύραννο και μια ολόκληρη αυοκρατορία παρακμάζει. Τότε αρχίζει η σύσταση του Στρατού της Ανεξαρτησίας, που θα παλέψει για την ανατροπή του κατεπιεστικού ηγέτη. Και τα 108 Stars of Destiny συγκεντρώνονται για να διαμορφώσουν τη ροή της ιστορίας.


Στο Suikoden II, ο πρωταγωνιστής και ο φίλος του, Jowy είναι μέλη της Unicorn Youth Brigade, που έλαβε μέρος στη συνοριακή διαμάχη ανάμεσα στο Highland Kingdom και τις City-States της Jowstown. Έναν μήνα αργότερα υπογράφεται συμφωνία μεταξύ των δύο δυνάμεων και οι δύο είναι ικανοποιημένες για τη λήξη του πολέμου. Όμως, οι φλόγες της σύγκρουσης συνεχίζουν να σιγοκαίνε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*