Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκαν το Arma 4 και το Arma Reforger (video)

Η Bohemia Interactive ανακοίνωσε το Arma Reforger, ένα open-world multiplayer first-person shooter βασισμένο στον Ψυχρό Πόλεμο. Θα θέσει τις βάσεις για το Arma 4, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη. To Arma Reforger είναι διαθέσιμο σε Early Access για Xbox Series X, Xbox Series S και PC (Steam).

Με το Arma Reforger, η Bohemia Interactive παρουσιάζει την πρόοδο της ανάπτυξης της Enfusion Engine και θα λειτουργήσει ως creative platform παρέχοντας στους παίκτες αρκετά εργαλεία και υπηρεσίες για να τροποποιήσουν την εμπειρία. Ως standalone installment, το Arma Reforge θα είναι μια πλατφόρμα για τους παίκτες να δοκιμάσουν την νέα Enfusion Engine, αλλά και να προσφέρουν χρήσιμα σχόλια για την ανάπτυξη του Arma 4. Επιπλέον, η Bohemia Interactive ελπίζει πως το παιχνίδι θα βοηθήσει αρκετά την κοινότητα των Arma Modders, δίνοντας τους in-house Enfusion tools.

Δείτε παρακάτω τα νέα trailer για το Arma 4 και Arma Reforger:




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*