Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε animated σειρά Syberia

*
Ο κόσμος του Syberia που δημιούργησε ο Benoit Sokal θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη από τη Microids και την WHAT THE PROD.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για να διασφαλίσουν ότι η σειρά κινουμένων σχεδίων Syberia θα ανταποκρίνεται στις θεμιτές προσδοκίες των θαυμαστών του franchise και όσων αρέσκονται να παρακολουθούν σειρές με κινούμενα σχέδια για ενήλικές. Ως παράδειγμα αναφέρεται το Arcane: A League of Legends Story.


Πρωταγωνίστρια των παιχνιδιών Syberia είναι η Kate Walker, μια νεαρή δικηγόρος από τη Νέα Υόρκη που πραγματοποιεί ένα μοναδικό ταξίδι, από τη Δυτική Ευρώπη στην Ανατολική Ρωσία.

Από τις δηλώσεις των εμπλεκόμενων πλευρών, θα παραθέσουμε αυτές της Martine Sokal, χήρας του Benoit Sokal.

«Ο σύζυγός μου θα αισθανόταν τιμή να παρακολουθήσει τη δουλειά του να μεταφέρεται σε σειρά κινουμένων σχεδίων. Με το Syberia, δημιούργησε έναν μαγικό και εκτός χρόνου κόσμο και χαίρομαι που θα αποκτήσει νέο κοινό με αυτή την τηλεοπτική μεταφορά".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*